Nabeschouwing Wrexham - Blyth Spartans (3-2) || FA Cup 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 21:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Wrexham het dinsdag 18 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Blyth Spartans. De wedstrijd wordt gespeeld in Poolfoot Farm in Thornton.

Via de Wrexham - Blyth Spartans live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wrexham - Blyth Spartans (3-2)

Het FA Cup duel tussen Wrexham en Blyth Spartans is onder leiding van scheidsrechter Robert Massey Ellis geëindigd in een 3-2 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door O. Palmer, waarmee Wrexham met 1-0 de leiding nam. Wrexham vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Mullin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Wrexham, waarmee J. Davies zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 46e minuut scoorde Blyth Spartans via A. Hayden, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 53 minuten deed J. ODonnell iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Blyth Spartans werd verkleind tot 3-1. Blyth Spartans verkleinde in de 57e minuut de achterstand doordat M. Richardson de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Massey Ellis en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Wrexham.

LIVE Wrexham - Blyth Spartans 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wrexham - Blyth Spartans teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Wrexham Doelpunt O. Palmer Wrexham 1-0
11' Doelpunt Wrexham Doelpunt P. Mullin Wrexham 2-0
37' Doelpunt Wrexham Doelpunt J. Davies Wrexham 3-0
46' Doelpunt Blyth Spartans Doelpunt A. Hayden met assist van B. Tozer Blyth Spartans
53' Doelpunt Blyth Spartans Doelpunt J. ODonnell Blyth Spartans 3-1
57' Doelpunt Blyth Spartans Doelpunt M. Richardson Blyth Spartans 3-2
72' Wissel Wrexham Wissel B. Hosannah voor L. McAlinden Wrexham
73' Wissel Blyth Spartans Wissel R. Joisce voor M. Cornish Blyth Spartans
81' Wissel Wrexham Wissel T. OConnor voor J. Davies Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Wrexham - Blyth Spartans
Opstellingen Wrexham - Blyth Spartans

Voorbeschouwing Wrexham - Blyth Spartans

Wrexham en Blyth Spartans spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Massey Ellis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wrexham en Blyth Spartans in de FA Cup vond plaats op 15 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.