Nabeschouwing Wrexham - Oldham Athletic (3-0) || FA Cup 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 13:30 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Wrexham het zondag 6 november 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Oldham Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Racecourse Ground, Wrexham in Racecourse Ground.

Via de Wrexham - Oldham Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wrexham - Oldham Athletic (3-0)

Het FA Cup duel tussen Wrexham en Oldham Athletic is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Dalby, waarmee Wrexham met 1-0 de leiding nam. Wrexham vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Mullin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Wrexham, waarmee P. Mullin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Samuel Barrott, waardoor Wrexham een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Wrexham - Oldham Athletic 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wrexham - Oldham Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Wrexham Doelpunt S. Dalby Wrexham 1-0
15' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor J. Clarke Oldham Athletic
25' Doelpunt Wrexham Doelpunt P. Mullin Wrexham 2-0
36' Wissel Wrexham Wissel B. J. Hosannah voor A. Forde Wrexham
44' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor C. Cooper Oldham Athletic
46' Wissel Oldham Athletic Wissel M. Fondop-Talum voor J. Clarke Oldham Athletic
62' Doelpunt Wrexham Doelpunt P. Mullin Wrexham 3-0
70' Wissel Oldham Athletic Wissel C. Carty voor T. Abraham Oldham Athletic
71' Wissel Wrexham Wissel T. OConnor voor E. Lee Wrexham
71' Wissel Wrexham Wissel O. Palmer voor S. Dalby Wrexham
82' Wissel Wrexham Wissel L. McAlinden voor C. McFadzean Wrexham
82' Wissel Wrexham Wissel K. Evans voor P. Mullin Wrexham
83' Wissel Oldham Athletic Wissel B. Couto voor H. Hope Oldham Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wrexham - Oldham Athletic
Opstellingen Wrexham - Oldham Athletic
De opstellingen van Wrexham en Oldham Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wrexham gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Oldham Athletic zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.