Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Walsall (0-2) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Walsall (0-2)

Het FA Cup duel tussen Wycombe Wanderers en Walsall is onder leiding van scheidsrechter Martin Woods geëindigd in een 0-2 overwinning voor Walsall. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Maddox, waarmee Walsall met 0-1 de leiding nam. Walsall vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Hutchinson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Walsall.

LIVE Wycombe Wanderers - Walsall 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Walsall Doelpunt J. Maddox met assist van L. Gordon Walsall 0-1
62' Doelpunt Walsall Doelpunt I. Hutchinson met assist van J. Maddox Walsall 0-2
64' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor S. Kaikai Wycombe Wanderers
64' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor L. Wing Wycombe Wanderers
64' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Bughail-Mellor voor B. Hanlan Wycombe Wanderers
65' Wissel Walsall Wissel T. Allen voor J. Maddox Walsall
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel T. De Barr voor J. Wakely Wycombe Wanderers
90' Wissel Walsall Wissel A. Williams voor D. Johnson Walsall
90' Wissel Walsall Wissel P. Clarke voor T. Knowles Walsall
96' Wissel Walsall Wissel O. McEntee voor H. White Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Walsall
Opstellingen Wycombe Wanderers - Walsall
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Walsall zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.