Nabeschouwing Dender - Lommel United (1-4) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 12 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Dender het vrijdag 12 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Lommel United (1-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Dender en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 1-4 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Belghali, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Lommel United vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Caio Roque op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut wist Dender de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Rajsel.

In de 67e minuut werd K. Cools van Dender met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Dender het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 69e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Lommel United speler Cauê. In de 93e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het N. Chadli die namens Lommel United het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matonga Simonini bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Lommel United.

LIVE Dender - Lommel United 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Lommel United Doelpunt R. Belghali met assist van R. Henkens Lommel United 0-1
15' Doelpunt Lommel United Doelpunt Caio Roque met assist van R. Belghali Lommel United 0-2
17' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Cauê Lommel United
20' Doelpunt Dender Doelpunt N. Rajsel met assist van M. Lallemand Dender 1-2
27' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor L. Lemoine Lommel United
32' Gele kaart Dender Gele kaart voor N. Rôdes Dender
38' Gele kaart Dender Gele kaart voor L. Hens Dender
49' Wissel Dender Wissel R. Henkens voor Dender
46' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Houdret Z. Atteri Lommel United
64' Wissel Dender Wissel J. Rowell voor N. Rôdes Dender
64' Wissel Dender Wissel R. MBarki voor N. Rajsel Dender
67' Rode kaart Dender Rode kaart voor K. Cools Dender
69' Penalty Lommel United Penalty Cauê Lommel United 1-3
74' Wissel Lommel United Wissel A. Anello voor S. Wuytens Lommel United
75' Gele kaart Dender Gele kaart voor J. Rowell Dender
81' Gele kaart Dender Gele kaart voor M. Lallemand Dender
82' Wissel Lommel United Wissel C. Kabongo voor Cauê Lommel United
82' Wissel Lommel United Wissel N. Chadli voor Z. Vancsa Lommel United
84' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Metinho Lommel United
88' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Anello Lommel United
92' Wissel Lommel United Wissel B. Weckhuysen voor Metinho Lommel United
92' Wissel Lommel United Wissel E. Ostrc voor J. Talvitie Lommel United
93' Doelpunt Lommel United Doelpunt N. Chadli met assist van C. Kabongo Lommel United 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Lommel United
Opstellingen Dender - Lommel United

Voorbeschouwing Dender - Lommel United

Dender en Lommel United treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Dender en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 21 december 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 4 keer wist de ploeg van Dender te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Dender. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.