Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Excelsior Virton (3-1) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 7 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt RSC Anderlecht II het vrijdag 7 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de RSC Anderlecht II - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Excelsior Virton (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen RSC Anderlecht II en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Michiel Allaerts geëindigd in een 3-1 overwinning voor RSC Anderlecht II. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg L. Stassin van RSC Anderlecht II via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 48 minuten was het K. Sardella die RSC Anderlecht II op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep RSC Anderlecht II via een goal van K. Sardella in de 52e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 61e minuut was het Excelsior Virton dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Allach. Na 76 minuten werd de voorsprong voor RSC Anderlecht II vergroot nadat L. Stassin de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor RSC Anderlecht II.

LIVE RSC Anderlecht II - Excelsior Virton 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RSC Anderlecht II - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor E. Spago Excelsior Virton
27' Penalty gemist RSC Anderlecht II Penalty gemist L. Stassin RSC Anderlecht II
48' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt K. Sardella RSC Anderlecht II 1-0
52' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt K. Sardella met assist van E. Butera RSC Anderlecht II 2-0
53' Wissel Excelsior Virton Wissel Y. Aguemon voor S. Kilic Excelsior Virton
53' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Allach voor H. Kage Excelsior Virton
61' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt A. Allach met assist van A. Cassaert Excelsior Virton 2-1
66' Wissel RSC Anderlecht II Wissel E. Agyei voor K. Sardella RSC Anderlecht II
66' Wissel RSC Anderlecht II Wissel I. Camara voor M. Stroeykens RSC Anderlecht II
66' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Espinosa voor M. Doue Excelsior Virton
66' Wissel Excelsior Virton Wissel Y. Mabella voor E. Spago Excelsior Virton
76' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt L. Stassin met assist van E. Agyei RSC Anderlecht II 3-1
79' Wissel RSC Anderlecht II Wissel A. Engwanda voor D. Hubert RSC Anderlecht II
81' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Abdallah voor J. Vinck Excelsior Virton
84' Wissel RSC Anderlecht II Wissel L. Ferrara voor I. Abdulrazak RSC Anderlecht II
84' Wissel RSC Anderlecht II Wissel A. Lapage voor L. Masscho RSC Anderlecht II
Video hoogtepunten en samenvatting RSC Anderlecht II - Excelsior Virton
Opstellingen RSC Anderlecht II - Excelsior Virton

Voorbeschouwing RSC Anderlecht II - Excelsior Virton

RSC Anderlecht II en Excelsior Virton treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michiel Allaerts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RSC Anderlecht II en Excelsior Virton elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst RSC Anderlecht II 0
Winst Excelsior Virton 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RSC Anderlecht II op een 1e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 8e plaats.