Nabeschouwing KV Oostende - Genk (2-1) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zaterdag 14 mei 2016 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt KV Oostende het zaterdag 14 mei 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de KV Oostende - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Genk (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Genk is geëindigd in een 2-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Buffel. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het KV Oostende dat via K. Musona dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Lukaku dacht na 93 minuten te scoren voor KV Oostende, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Genk
2
1
LIVE KV Oostende - Genk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Walsh Genk
25' Doelpunt Genk Doelpunt T. Buffel met assist van Pozuelo Genk
38' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Siani KV Oostende
46' Wissel Genk Wissel N. Karelis voor M. Samatta Genk
71' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Musona met assist van Y. El Ghanassy KV Oostende
73' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Musona KV Oostende
78' Wissel Genk Wissel I. de Camargo voor L. Bailey Genk
81' Wissel KV Oostende Wissel F. Antunes voor B. Godeau KV Oostende
87' Wissel KV Oostende Wissel Z. Cyriac voor J. Akpala KV Oostende
87' Wissel Genk Wissel Y. Buyens voor N. Kebano Genk
93' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Lukaku met assist van K. Musona KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Genk
Opstellingen KV Oostende - Genk

Voorbeschouwing KV Oostende - Genk

KV Oostende en Genk treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 3 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor KV Oostende. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.