Nabeschouwing Sporting Charleroi - Genk (2-0) || Jupiler Pro League 2015/2016

Donderdag 26 mei 2016 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Sporting Charleroi het donderdag 26 mei 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Sporting Charleroi - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Genk (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Genk is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Baby. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Sporting Charleroi dat via J. Perbet dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Genk
2
0
LIVE Sporting Charleroi - Genk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Genk Gele kaart voor T. Buffel Genk
43' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Baby Sporting Charleroi
46' Wissel Genk Wissel B. Kumordzi voor S. Dewaest Genk
50' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt J. Perbet Sporting Charleroi
55' Wissel Genk Wissel M. Samatta voor Y. Buyens Genk
56' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Clinton Mata Sporting Charleroi
62' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Marcq voor S. Ninis Sporting Charleroi
64' Wissel Genk Wissel L. Bailey voor N. Kebano Genk
67' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Baby Sporting Charleroi
70' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Walsh Genk
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Tainmont voor A. Baby Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Pollet voor D. NDongala Sporting Charleroi
90' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor E. Sağlık Sporting Charleroi
93' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Uronen Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Genk
Opstellingen Sporting Charleroi - Genk

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Genk

Sporting Charleroi en Genk treffen elkaar in de e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 10 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.