Nabeschouwing Anderlecht - Beerschot (4-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 14 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Anderlecht het zaterdag 14 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot.

Via de Anderlecht - Beerschot live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Beerschot (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Beerschot is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Boussoufa. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Anderlecht dat via M. Suárez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. De Sutter dacht na 72 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Anderlecht via J. Polák, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Beerschot
4
0
LIVE Anderlecht - Beerschot 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Beerschot teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Boussoufa Anderlecht
8' Wissel Beerschot Wissel K. Maes voor T. Pacovski Beerschot
28' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor G. Gillet Anderlecht
46' Wissel Anderlecht Wissel Kanu voor J. Legear Anderlecht
46' Wissel Beerschot Wissel G. François voor B. Tshibuabua Beerschot
65' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor O. Mazuch Anderlecht
70' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Suárez met assist van R. Lukaku Anderlecht
70' Wissel Anderlecht Wissel T. De Sutter voor R. Lukaku Anderlecht
72' Doelpunt Anderlecht Doelpunt T. De Sutter met assist van M. Boussoufa Anderlecht
76' Wissel Anderlecht Wissel J. Polák voor C. Kouyaté Anderlecht
76' Wissel Beerschot Wissel M. Rits voor P. Monteyne Beerschot
81' Doelpunt Anderlecht Doelpunt J. Polák Anderlecht
89' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Marecek Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Beerschot
Opstellingen Anderlecht - Beerschot

Voorbeschouwing Anderlecht - Beerschot

Anderlecht en Beerschot treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Beerschot in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Beerschot slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.