Nabeschouwing Anderlecht - Mechelen (5-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zondag 26 september 2010 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Anderlecht het zondag 26 september 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Anderlecht - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Mechelen (5-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Mechelen is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Boussoufa. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut moest A. Ghomsi van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Mechelen verder met een speler minder. In de 51e minuut moest Mechelen verder met een man minder nadat M. Biset een rode kaart had gekregen. Het lukte Anderlecht in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 72e minuut scoorde Anderlecht via G. Gillet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Anderlecht via M. Suárez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 79e minuut scoorde O. Deschacht namens Anderlecht. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek J. Legear te scoren voor Anderlecht, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Mechelen
5
0
LIVE Anderlecht - Mechelen 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Boussoufa met assist van M. Suárez Anderlecht
26' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor A. Ghomsi Mechelen
44' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor O. Deschacht Anderlecht
49' Wissel Mechelen Wissel M. Biset voor B. Pandza Mechelen
51' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor M. Biset Mechelen
54' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor G. Gillet Anderlecht
59' Wissel Anderlecht Wissel J. Legear voor C. Kouyaté Anderlecht
72' Doelpunt Anderlecht Doelpunt G. Gillet met assist van O. Deschacht Anderlecht
74' Wissel Mechelen Wissel B. Vidarsson voor J. Gorius Mechelen
75' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Suárez met assist van L. Biglia Anderlecht
77' Wissel Anderlecht Wissel P. Chavarría voor R. Lukaku Anderlecht
79' Doelpunt Anderlecht Doelpunt O. Deschacht met assist van J. Legear Anderlecht
82' Wissel Anderlecht Wissel J. Lecjaks voor O. Deschacht Anderlecht
83' Wissel Mechelen Wissel A. Van Loo voor J. Wilmet Mechelen
84' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor O. Mazuch Anderlecht
86' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Mununga Mechelen
90' Doelpunt Anderlecht Doelpunt J. Legear met assist van L. Biglia Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Mechelen
Opstellingen Anderlecht - Mechelen

Voorbeschouwing Anderlecht - Mechelen

Anderlecht en Mechelen treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.