Nabeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden (2-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 5 februari 2011 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Anderlecht het zaterdag 5 februari 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden.

Via de Anderlecht - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Sint-Truiden is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van Kanu. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut kreeg D. Odoi van Sint-Truiden voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sint-Truiden de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. M. Suárez dacht na 68 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Sint-Truiden
2
0
LIVE Anderlecht - Sint-Truiden 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor N. Schouterden Sint-Truiden
22' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Biglia Anderlecht
30' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Mennes Sint-Truiden
50' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Kanu met assist van M. Boussoufa Anderlecht
54' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Odoi Sint-Truiden
57' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Tisza voor G. Dufer Sint-Truiden
59' Tweede gele kaart Sint-Truiden Tweede gele kaart voor D. Odoi Sint-Truiden
68' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Suárez met assist van M. Boussoufa Anderlecht
75' Wissel Anderlecht Wissel T. De Sutter voor Kanu Anderlecht
86' Wissel Anderlecht Wissel S. Kljestan voor R. Lukaku Anderlecht
90' Wissel Anderlecht Wissel C. Diandy voor M. Suárez Anderlecht
90' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Vanwelkenhuysen voor A. Mbuyi-Mutombo Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Sint-Truiden
Opstellingen Anderlecht - Sint-Truiden

Voorbeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden

Anderlecht en Sint-Truiden treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.