Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (4-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 27 november 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Anderlecht het zaterdag 27 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi.

Via de Anderlecht - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Sporting Charleroi is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Kaya. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut moest S. Fabris van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting Charleroi verder met een speler minder. T. De Sutter dacht na 49 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 66e minuut moest Sporting Charleroi verder met een man minder, nadat Ederson een tweede gele kaart kreeg. Na 72 minuten spelen wist Anderlecht via J. Kabananga de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut scoorde J. Legear namens Anderlecht. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 89e minuut leek M. Suárez te scoren voor Anderlecht, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Sporting Charleroi
4
1
LIVE Anderlecht - Sporting Charleroi 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt O. Kaya met assist van H. Losada Sporting Charleroi
25' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor P. Franquart Sporting Charleroi
31' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor S. Fabris Sporting Charleroi
36' Wissel Sporting Charleroi Wissel E. Tibi voor J. Tshibumbu Sporting Charleroi
45' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Ederson Sporting Charleroi
46' Wissel Anderlecht Wissel J. Legear voor Z. Badibanga Anderlecht
49' Doelpunt Anderlecht Doelpunt T. De Sutter met assist van J. Legear Anderlecht
57' Wissel Sporting Charleroi Wissel Z. Diallo voor Orlando Sporting Charleroi
66' Tweede gele kaart Sporting Charleroi Tweede gele kaart voor Ederson Sporting Charleroi
69' Wissel Anderlecht Wissel J. Kabananga voor V. Bernárdez Anderlecht
72' Doelpunt Anderlecht Doelpunt J. Kabananga met assist van M. Suárez Anderlecht
72' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Kljestan Anderlecht
78' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Serwy voor A. Cordaro Sporting Charleroi
81' Doelpunt Anderlecht Doelpunt J. Legear met assist van Kanu Anderlecht
85' Wissel Anderlecht Wissel M. Wasilewski voor J. Polák Anderlecht
89' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Suárez met assist van T. De Sutter Anderlecht
90' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor N. Aarab Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Sporting Charleroi
Opstellingen Anderlecht - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi

Anderlecht en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 7 augustus 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.