Nabeschouwing AS Eupen - Anderlecht (1-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 12 maart 2011 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt AS Eupen het zaterdag 12 maart 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de AS Eupen - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Anderlecht (1-1)

De Jupiler Pro League 2010/2011 wedstrijd tussen AS Eupen en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 37e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Lukaku. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het AS Eupen dat via J. Espinal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Anderlecht
1
1
LIVE AS Eupen - Anderlecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Anderlecht Wissel T. De Sutter voor Kanu Anderlecht
22' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor C. Kouyaté Anderlecht
37' Doelpunt Anderlecht Doelpunt R. Lukaku met assist van S. Proto Anderlecht
46' Wissel AS Eupen Wissel M. Lepiller voor O. Vinamont AS Eupen
61' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor J. Lecjaks Anderlecht
63' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor K. Vandenbergh AS Eupen
74' Wissel AS Eupen Wissel J. Espinal voor M. Hendrikx AS Eupen
85' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Espinal AS Eupen
86' Wissel AS Eupen Wissel Alex Costa voor P. Chavarría AS Eupen
86' Wissel Anderlecht Wissel D. Veselinovic voor T. De Sutter Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Anderlecht
Opstellingen AS Eupen - Anderlecht

Voorbeschouwing AS Eupen - Anderlecht

AS Eupen en Anderlecht treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 31 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 1 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.