Nabeschouwing AS Eupen - Beerschot (0-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 18 september 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt AS Eupen het zaterdag 18 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot.

Via de AS Eupen - Beerschot live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Beerschot (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Beerschot is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Beerschot. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 41e minuut dacht Beerschot op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Haroun. Helaas voor Beerschot werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut moest Marcus Diniz van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest AS Eupen verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Beerschot
LIVE AS Eupen - Beerschot 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Beerschot teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Beerschot Doelpunt F. Haroun met assist van A. Custovic Beerschot
44' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor D. Cruz Beerschot
46' Wissel AS Eupen Wissel F. Mombongo voor E. Saglik AS Eupen
59' Wissel AS Eupen Wissel J. Espinal voor K. Vandenbergh AS Eupen
61' Wissel Beerschot Wissel B. Goor voor M. De Man Beerschot
74' Wissel Beerschot Wissel W. De Decker voor P. Monteyne Beerschot
82' Wissel Beerschot Wissel Júnior Negrão voor D. Cruz Beerschot
83' Wissel AS Eupen Wissel Y. Hima voor M. Obradovic AS Eupen
90' Rode kaart AS Eupen Rode kaart voor Marcus Diniz AS Eupen
90' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor A. Custovic Beerschot