Nabeschouwing AS Eupen - Genk (1-4) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zondag 22 augustus 2010 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt AS Eupen het zondag 22 augustus 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de AS Eupen - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Genk (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Genk is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Camara. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Genk dat via T. Joneleit dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 42e minuut kreeg O. Vinamont van AS Eupen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en AS Eupen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 53e minuut scoorde Genk via T. Joneleit, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Genk via J. Vossen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 67e minuut scoorde M. Obradovic namens AS Eupen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Genk
1
4
LIVE AS Eupen - Genk 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Eigen doelpunt Genk Eigen doelpunt I. Camara Genk
16' Wissel Genk Wissel J. Vossen voor E. Barda Genk
24' Wissel AS Eupen Wissel M. Obradovic voor Y. Hima AS Eupen
35' Doelpunt Genk Doelpunt T. Joneleit met assist van D. Tözsér Genk
40' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor O. Vinamont AS Eupen
42' Tweede gele kaart AS Eupen Tweede gele kaart voor O. Vinamont AS Eupen
53' Doelpunt Genk Doelpunt T. Joneleit met assist van J. Vossen Genk
54' Wissel AS Eupen Wissel M. Hendrikx voor J. Colinet AS Eupen
56' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Alex Costa AS Eupen
63' Doelpunt Genk Doelpunt J. Vossen met assist van M. Ogunjimi Genk
65' Wissel Genk Wissel D. Ndabashinze voor T. Joneleit Genk
65' Wissel Genk Wissel T. Durwael voor K. De Bruyne Genk
67' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Obradovic met assist van Jéffe AS Eupen
77' Wissel AS Eupen Wissel J. Espinal voor Jéffe AS Eupen