Nabeschouwing AS Eupen - Lierse (2-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 30 oktober 2010 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt AS Eupen het zaterdag 30 oktober 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lierse.

Via de AS Eupen - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Lierse (2-2)

De Jupiler Pro League 2010/2011 wedstrijd tussen AS Eupen en Lierse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 4e minuut dacht AS Eupen op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Zukanovic. Helaas voor AS Eupen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Lierse dat via T. Radzinski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Claasen dacht na 38 minuten te scoren voor Lierse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde AS Eupen via F. Mombongo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Lierse
2
2
LIVE AS Eupen - Lierse 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Zukanovic met assist van M. Lepiller AS Eupen
25' Doelpunt Lierse Doelpunt T. Radzinski met assist van L. Davids Lierse
34' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Jéffe AS Eupen
38' Doelpunt Lierse Doelpunt D. Claasen met assist van S. Gaxa Lierse
38' Gele kaart Lierse Gele kaart voor W. Sonck Lierse
52' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Radzinski Lierse
57' Wissel Lierse Wissel P. Kovács voor T. Radzinski Lierse
63' Wissel AS Eupen Wissel F. Mombongo voor Jéffe AS Eupen
63' Wissel AS Eupen Wissel M. Obradovic voor M. Hendrikx AS Eupen
72' Doelpunt AS Eupen Doelpunt F. Mombongo met assist van K. Vandenbergh AS Eupen
75' Wissel Lierse Wissel G. Thiebaut voor Camacho Lierse
86' Wissel AS Eupen Wissel I. Camara voor K. Vandenbergh AS Eupen
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor D. Panizzolo AS Eupen
90' Wissel Lierse Wissel Mohamed El-Gabbas voor L. Davids Lierse