Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (6-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 16 oktober 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt AS Eupen het zaterdag 16 oktober 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden.

Via de AS Eupen - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (6-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Sint-Truiden is geëindigd in een 6-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht AS Eupen op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Zukanovic. Helaas voor AS Eupen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het AS Eupen dat via E. Zukanovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Vandenbergh dacht na 34 minuten te scoren voor AS Eupen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde AS Eupen via M. Lepiller, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 50 minuten spelen wist AS Eupen via D. Milicevic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 65e minuut scoorde K. Vandenbergh namens AS Eupen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Sint-Truiden
6
0
LIVE AS Eupen - Sint-Truiden 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Zukanovic met assist van M. Lepiller AS Eupen
22' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Zukanovic met assist van M. Lepiller AS Eupen
34' Doelpunt AS Eupen Doelpunt K. Vandenbergh met assist van M. Lepiller AS Eupen
38' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Lepiller met assist van M. Hendrikx AS Eupen
40' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor K. Vandenbergh AS Eupen
43' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor D. Milicevic AS Eupen
50' Doelpunt AS Eupen Doelpunt D. Milicevic AS Eupen
59' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Bertjens voor M. Wagemakers Sint-Truiden
63' Wissel AS Eupen Wissel E. Saglik voor Jéffe AS Eupen
65' Doelpunt AS Eupen Doelpunt K. Vandenbergh met assist van E. Saglik AS Eupen
65' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Antheunis voor G. Christ Sint-Truiden
68' Wissel AS Eupen Wissel F. Mombongo voor K. Vandenbergh AS Eupen
70' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor P. Delorge Sint-Truiden
71' Wissel AS Eupen Wissel J. Colinet voor M. Lepiller AS Eupen
71' Wissel Sint-Truiden Wissel G. Deferm voor C. Evertz Sint-Truiden