Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (0-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zondag 6 februari 2011 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt AS Eupen het zondag 6 februari 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de AS Eupen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Standard Luik is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Zukanovic. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Standard Luik
LIVE AS Eupen - Standard Luik 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Eigen doelpunt Standard Liège Eigen doelpunt E. Zukanovic Standard Liège
33' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor H. Eninful Standard Liège
35' Wissel AS Eupen Wissel Alex Costa voor Marcus Diniz AS Eupen
39' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Van Damme Standard Liège
55' Wissel AS Eupen Wissel I. Maaroufi voor O. Vinamont AS Eupen
65' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela voor M. Leye Standard Liège
70' Wissel AS Eupen Wissel M. Lepiller voor Alex Costa AS Eupen
90' Wissel Standard Liège Wissel K. Daerden voor M. Tchité Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Standard Luik
Opstellingen AS Eupen - Standard Luik

Voorbeschouwing AS Eupen - Standard Luik

AS Eupen en Standard Luik treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor AS Eupen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is AS Eupen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Standard Luik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.