Nabeschouwing Beerschot - Anderlecht (0-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 20 november 2010 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Beerschot het zaterdag 20 november 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Olympisch Stadion.

Via de Beerschot - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot - Anderlecht (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot en Anderlecht is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 57e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van Kanu. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut kreeg R. Lukaku van Anderlecht voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Anderlecht de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beerschot - Anderlecht
LIVE Beerschot - Anderlecht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor V. Bernárdez Anderlecht
26' Wissel Anderlecht Wissel S. Kljestan voor L. Biglia Anderlecht
57' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Kanu met assist van R. Lukaku Anderlecht
57' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor R. Lukaku Anderlecht
59' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor J. Lecjaks Anderlecht
65' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Suárez Anderlecht
67' Wissel Beerschot Wissel D. Cruz voor P. Monteyne Beerschot
79' Wissel Beerschot Wissel S. MacDonald voor B. Goor Beerschot
83' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor D. Cruz Beerschot
83' Wissel Anderlecht Wissel Z. Badibanga voor M. Suárez Anderlecht
90' Tweede gele kaart Anderlecht Tweede gele kaart voor R. Lukaku Anderlecht
90' Wissel Anderlecht Wissel J. Kabananga voor J. Legear Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot - Anderlecht
Opstellingen Beerschot - Anderlecht

Voorbeschouwing Beerschot - Anderlecht

Beerschot en Anderlecht treffen elkaar in de 13e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 14 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 9 keer wist de ploeg van Beerschot te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Beerschot. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.