Nabeschouwing Beerschot - Gent (2-2) || Jupiler Pro League 2012/2013

Vrijdag 5 oktober 2012 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Beerschot het vrijdag 5 oktober 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Olympisch Stadion.

Via de Beerschot - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot - Gent (2-2)

De Jupiler Pro League 2012/2013 wedstrijd tussen Beerschot en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 46e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van M. NDiaye. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Beerschot dat via E. Coulibaly dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. César Arzo dacht na 84 minuten te scoren voor Beerschot, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Gent via César Arzo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beerschot - Gent
2
2
LIVE Beerschot - Gent 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Gent Gele kaart voor J. Remacle Gent
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor Pau Cendrós Gent
46' Doelpunt Gent Doelpunt M. NDiaye met assist van J. Remacle Gent
46' Wissel Beerschot Wissel D. Veselinovic voor G. Galesic Beerschot
60' Doelpunt Beerschot Doelpunt E. Coulibaly met assist van F. Brillant Beerschot
66' Wissel Gent Wissel C. Brüls voor J. Remacle Gent
72' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor W. De Decker Beerschot
77' Wissel Beerschot Wissel Raúl Bravo voor W. De Decker Beerschot
79' Gele kaart Gent Gele kaart voor César Arzo Gent
80' Wissel Gent Wissel M. Skarabot voor Pau Cendrós Gent
81' Wissel Beerschot Wissel G. François voor J. Mununga Beerschot
83' Wissel Gent Wissel Y. Soumahoro voor I. Conté Gent
84' Eigen doelpunt Beerschot Eigen doelpunt César Arzo Beerschot
89' Doelpunt Gent Doelpunt César Arzo Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot - Gent
Opstellingen Beerschot - Gent

Voorbeschouwing Beerschot - Gent

Beerschot en Gent treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Beerschot favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Gent slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.