Nabeschouwing Beerschot - Lierse (1-3) || Jupiler Pro League 2012/2013

Zaterdag 23 februari 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Beerschot het zaterdag 23 februari 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Olympisch Stadion.

Via de Beerschot - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot - Lierse (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot en Lierse is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lierse. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Swinkels. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Lierse dat via Ahmed Abou Moslem dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Raman dacht na 77 minuten te scoren voor Beerschot, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Lierse via R. Bourabia, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 86e minuut moest Lierse verder met een man minder, nadat T. Wils een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beerschot - Lierse
1
3
LIVE Beerschot - Lierse 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Lierse Doelpunt A. Swinkels met assist van R. Ofori Lierse
32' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Ahmed Saied Okka Lierse
45' Doelpunt Lierse Doelpunt Ahmed Abou Moslem Lierse
46' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor T. Van Acker Beerschot
46' Wissel Beerschot Wissel F. Ojo voor G. Deferm Beerschot
46' Wissel Beerschot Wissel Raúl Bravo voor S. Marzo Beerschot
52' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor M. Chanot Beerschot
55' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Wils Lierse
74' Wissel Beerschot Wissel K. Nwanganga voor Raúl Bravo Beerschot
77' Doelpunt Beerschot Doelpunt B. Raman met assist van M. Chanot Beerschot
78' Gele kaart Lierse Gele kaart voor R. Ofori Lierse
78' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor F. Ojo Beerschot
80' Doelpunt Lierse Doelpunt R. Bourabia Lierse
83' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor A. Öztürk Beerschot
85' Wissel Lierse Wissel L. Annab voor R. Bourabia Lierse
86' Tweede gele kaart Lierse Tweede gele kaart voor T. Wils Lierse
91' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor J. Suk Beerschot
93' Wissel Lierse Wissel Mohamed El Gabbas voor D. Claasen Lierse
90' Wissel Lierse Wissel F. Frans voor K. Hazurov Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot - Lierse
Opstellingen Beerschot - Lierse

Voorbeschouwing Beerschot - Lierse

Beerschot en Lierse treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot en Lierse in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 november 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Beerschot favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Lierse slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.