Nabeschouwing Beerschot - Lokeren (1-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zondag 6 februari 2011 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Beerschot het zondag 6 februari 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Olympisch Stadion.

Via de Beerschot - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot - Lokeren (1-1)

De Jupiler Pro League 2010/2011 wedstrijd tussen Beerschot en Lokeren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 57e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Maric. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Beerschot dat via Júnior Negrão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beerschot - Lokeren
1
1
LIVE Beerschot - Lokeren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Maric Lokeren
19' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor R. Porokara Beerschot
22' Wissel Lokeren Wissel L. De Bock voor H. El Mouataz Lokeren
57' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Maric met assist van I. Leko Lokeren
60' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor P. Monteyne Beerschot
67' Wissel Lokeren Wissel A. Finnbogason voor B. Mokulu Tembe Lokeren
74' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor N. De Pauw Lokeren
75' Wissel Beerschot Wissel Júnior Negrão voor S. MacDonald Beerschot
75' Wissel Beerschot Wissel B. Goor voor R. Porokara Beerschot
80' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor L. De Bock Lokeren
81' Wissel Lokeren Wissel I. Gueye voor I. Leko Lokeren
91' Doelpunt Beerschot Doelpunt Júnior Negrão Beerschot
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot - Lokeren
Opstellingen Beerschot - Lokeren

Voorbeschouwing Beerschot - Lokeren

Beerschot en Lokeren treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 5 keer wist de ploeg van Beerschot te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Beerschot. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.