Nabeschouwing Beerschot - Sporting Charleroi (1-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 11 september 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Beerschot het zaterdag 11 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Olympisch Stadion.

Via de Beerschot - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot - Sporting Charleroi (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot en Sporting Charleroi is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Beerschot. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor H. Losada in de 76e minuut, waardoor Sporting Charleroi met een man minder kwam te staan. In de 90e minuut was het Beerschot dat via A. Custovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut moest Sporting Charleroi verder met een man minder nadat H. Kage een rode kaart had gekregen. Het lukte Beerschot in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beerschot - Sporting Charleroi
1
0
LIVE Beerschot - Sporting Charleroi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor H. Vuorinen Sporting Charleroi
24' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor M. Monteyne Beerschot
45' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor P. Franquart Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Fabris voor Orlando Sporting Charleroi
61' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Olufadé voor A. Cordaro Sporting Charleroi
63' Wissel Beerschot Wissel Júnior Negrão voor B. Tshibuabua Beerschot
68' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor O. Kaya Sporting Charleroi
72' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor J. Wamfor Beerschot
76' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor H. Losada Sporting Charleroi
76' Wissel Beerschot Wissel V. Nyoni voor G. François Beerschot
84' Wissel Beerschot Wissel V. Wanyama voor P. Monteyne Beerschot
85' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor R. Elie Sporting Charleroi
88' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Gueye voor O. Kaya Sporting Charleroi
90' Doelpunt Beerschot Doelpunt A. Custovic Beerschot
90' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor H. Kage Sporting Charleroi
90' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor V. Wanyama Beerschot
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot - Sporting Charleroi
Opstellingen Beerschot - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing Beerschot - Sporting Charleroi

Beerschot en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 4 keer wist de ploeg van Beerschot te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Beerschot. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.