Nabeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden (4-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 18 september 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Cercle Brugge het zaterdag 18 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden.

Via de Cercle Brugge - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden (4-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Sint-Truiden is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Sint-Truiden op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Camara. Helaas voor Sint-Truiden werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 6e minuut was het Cercle Brugge dat via B. Evens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Camara dacht na 21 minuten te scoren voor Sint-Truiden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Cercle Brugge via O. Iachtchouk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 49 minuten spelen wist Cercle Brugge via O. Iachtchouk de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut scoorde O. Iachtchouk namens Cercle Brugge. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Sint-Truiden
4
2
LIVE Cercle Brugge - Sint-Truiden 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt P. Camara met assist van I. Sidibé Sint-Truiden
6' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt B. Evens met assist van H. Cornelis Cercle Brugge
21' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt P. Camara met assist van M. Wagemakers Sint-Truiden
32' Wissel Cercle Brugge Wissel O. Iachtchouk voor F. Boi Cercle Brugge
45' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt O. Iachtchouk met assist van L. Van Eeno Cercle Brugge
45' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor B. Evens Cercle Brugge
45' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor O. Iachtchouk Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Portier voor D. Kelhar Cercle Brugge
49' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt O. Iachtchouk Cercle Brugge
54' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor V. Euvrard Sint-Truiden
58' Wissel Sint-Truiden Wissel G. Deferm voor Y. Rymenants Sint-Truiden
63' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt O. Iachtchouk met assist van Renato Neto Cercle Brugge
66' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Portier Cercle Brugge
71' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Antheunis voor G. Christ Sint-Truiden
79' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Mbuyi-Mutombo voor W. Mennes Sint-Truiden
87' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Serebrennikov voor Renato Neto Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Sint-Truiden
Opstellingen Cercle Brugge - Sint-Truiden

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden

Cercle Brugge en Sint-Truiden treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 november 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cercle Brugge als Sint-Truiden wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.