Nabeschouwing Cercle Brugge - Zulte-Waregem (1-3) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 11 december 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Cercle Brugge het zaterdag 11 december 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Cercle Brugge - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Zulte-Waregem (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Zulte-Waregem is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Habibou. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Cercle Brugge dat via Nuno Reis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Habibou dacht na 60 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Zulte-Waregem via T. Chevalier, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Zulte-Waregem
1
3
LIVE Cercle Brugge - Zulte-Waregem 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor D. Viane Cercle Brugge
31' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou met assist van T. Chevalier Zulte-Waregem
35' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Matton Zulte-Waregem
46' Wissel Cercle Brugge Wissel K. DHaene voor Renato Neto Cercle Brugge
53' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Nuno Reis met assist van L. Van Eeno Cercle Brugge
60' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou met assist van T. Chevalier Zulte-Waregem
62' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Traoré voor Z. Gueye Zulte-Waregem
67' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Chevalier met assist van M. Traoré Zulte-Waregem
68' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Serebrennikov voor D. Viane Cercle Brugge
76' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Nuno Reis Cercle Brugge
77' Wissel Cercle Brugge Wissel Wang Yang voor L. Van Eeno Cercle Brugge
90' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Van Nieuwenhuyze voor M. Habibou Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Zulte-Waregem
Opstellingen Cercle Brugge - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Zulte-Waregem

Cercle Brugge en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cercle Brugge als Zulte-Waregem wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.