Nabeschouwing Club Brugge - Beerschot (1-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 29 januari 2011 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Club Brugge het zaterdag 29 januari 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot.

Via de Club Brugge - Beerschot live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Beerschot (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Beerschot is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Vargas. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Beerschot
Goals
1
0
LIVE Club Brugge - Beerschot 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Beerschot teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor J. Wamfor Beerschot
45' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor G. François Beerschot
52' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vargas Club Brugge
62' Wissel Beerschot Wissel D. Cruz voor J. Wam Beerschot
68' Wissel Club Brugge Wissel J. Akpala voor D. Kouemaha Club Brugge
74' Wissel Club Brugge Wissel V. Odjidja-Ofoe voor R. Vargas Club Brugge
82' Wissel Beerschot Wissel S. MacDonald voor P. Clement Beerschot
84' Wissel Club Brugge Wissel W. Dalmat voor I. Perisic Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Beerschot
Opstellingen Club Brugge - Beerschot

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Club Brugge - Beerschot

Club Brugge en Beerschot treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Beerschot in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Beerschot slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 5
Winst Beerschot 4
Gelijkspel 0
Totaal 9
Tags
Club Brugge - Beerschot Opstelling Club Brugge Opstelling Beerschot Live Club Brugge - Beerschot Live Club Brugge - Beerschot kijken Club Brugge - Beerschot kijken Live Club Brugge - Beerschot stream Club Brugge - Beerschot Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - Beerschot Uitslag Club Brugge - Beerschot Statistieken Club Brugge - Beerschot Jupiler Pro League 2010/2011 Club Brugge - Beerschot wedden Club Brugge - Beerschot gokken Club Brugge - Beerschot Unibet