Nabeschouwing Club Brugge - Genk (2-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zondag 12 september 2010 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Club Brugge het zondag 12 september 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Club Brugge - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Genk (2-2)

De Jupiler Pro League 2010/2011 wedstrijd tussen Club Brugge en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 10e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Vossen. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut kreeg K. De Bruyne van Genk voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Genk de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. R. Vargas dacht na 61 minuten te scoren voor Club Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Club Brugge via P. Van der Heyden, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Genk via D. Tözsér de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Genk
2
2
LIVE Club Brugge - Genk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Genk Doelpunt J. Vossen Genk
14' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor P. Van der Heyden Club Brugge
15' Gele kaart Genk Gele kaart voor K. De Bruyne Genk
19' Tweede gele kaart Genk Tweede gele kaart voor K. De Bruyne Genk
26' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor N. Dirar Club Brugge
48' Wissel Genk Wissel T. Joneleit voor T. Buffel Genk
61' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vargas met assist van N. Dirar Club Brugge
74' Wissel Club Brugge Wissel S. Scepovic voor N. Dirar Club Brugge
78' Doelpunt Club Brugge Doelpunt P. Van der Heyden met assist van V. Odjidja-Ofoe Club Brugge
78' Wissel Genk Wissel D. Ndabashinze voor M. Ogunjimi Genk
81' Doelpunt Genk Doelpunt D. Tözsér Genk
87' Wissel Club Brugge Wissel M. Lestienne voor Marcos Camozzato Club Brugge
89' Wissel Genk Wissel F. Camus voor J. Vossen Genk
90' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Genk
Opstellingen Club Brugge - Genk

Voorbeschouwing Club Brugge - Genk

Club Brugge en Genk treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 4 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Club Brugge. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.