Nabeschouwing Club Brugge - Lokeren (2-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 19 februari 2011 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Club Brugge het zaterdag 19 februari 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Club Brugge - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Lokeren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Lokeren is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Perisic. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Club Brugge dat via J. Akpala dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Finnbogason dacht na 82 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Lokeren
2
1
LIVE Club Brugge - Lokeren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Club Brugge Doelpunt I. Perisic met assist van N. Dirar Club Brugge
35' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor N. De Pauw Lokeren
36' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Blondel Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel Marcos Camozzato voor C. Hoefkens Club Brugge
46' Wissel Lokeren Wissel A. Finnbogason voor B. Mokulu Tembe Lokeren
48' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Van Gijseghem Club Brugge
53' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Akpala met assist van I. Perisic Club Brugge
57' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Persoons Lokeren
71' Wissel Club Brugge Wissel V. Odjidja-Ofoe voor J. Blondel Club Brugge
71' Wissel Lokeren Wissel D. Deekman voor I. Leko Lokeren
77' Wissel Lokeren Wissel J. Trompet voor N. De Pauw Lokeren
81' Wissel Club Brugge Wissel J. Vermeulen voor P. Van der Heyden Club Brugge
82' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Finnbogason met assist van B. De Ceulaer Lokeren
87' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor K. Geraerts Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Lokeren
Opstellingen Club Brugge - Lokeren

Voorbeschouwing Club Brugge - Lokeren

Club Brugge en Lokeren treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 6 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Club Brugge. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.