Nabeschouwing Genk - Gent (1-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Vrijdag 26 november 2010 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Genk het vrijdag 26 november 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Genk - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Gent (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Gent is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 3e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Joneleit. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het Gent dat via João Carlos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Arbeitman dacht na 30 minuten te scoren voor Gent, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 56e minuut moest Gent verder met een man minder, nadat M. Suler een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genk - Gent
1
2
LIVE Genk - Gent 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Genk Doelpunt T. Joneleit met assist van D. Tözsér Genk
7' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Suler Gent
11' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt João Carlos Gent
23' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Pudil Genk
30' Doelpunt Gent Doelpunt S. Arbeitman met assist van Y. El Ghanassy Gent
52' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Baric Gent
56' Tweede gele kaart Gent Tweede gele kaart voor M. Suler Gent
58' Wissel Gent Wissel E. Hanstveit voor S. De Smet Gent
74' Wissel Genk Wissel F. Camus voor D. Hubert Genk
79' Wissel Gent Wissel C. Lepoint voor S. Arbeitman Gent
80' Wissel Genk Wissel A. Limbombe voor D. Ndabashinze Genk
80' Wissel Gent Wissel I. Conté voor R. Azofeifa Gent
86' Gele kaart Gent Gele kaart voor T. Smolders Gent
88' Gele kaart Genk Gele kaart voor T. Buffel Genk
88' Gele kaart Gent Gele kaart voor K. Thompson Gent
90' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Jorgacevic Gent
90' Wissel Genk Wissel E. Matoukou voor D. Tözsér Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Gent
Opstellingen Genk - Gent

Voorbeschouwing Genk - Gent

Genk en Gent treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Gent slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.