Nabeschouwing Genk - Zulte-Waregem (3-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 25 september 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Genk het zaterdag 25 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Genk - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Zulte-Waregem (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Zulte-Waregem is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 66e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Vossen. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Genk dat via E. Barda dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Barda dacht na 75 minuten te scoren voor Genk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genk - Zulte-Waregem
3
0
LIVE Genk - Zulte-Waregem 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Van Nieuwenhuyze Zulte-Waregem
43' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor E. NFor Zulte-Waregem
45' Gele kaart Genk Gele kaart voor A. Ngongca Genk
66' Doelpunt Genk Doelpunt J. Vossen met assist van E. Barda Genk
66' Wissel Genk Wissel E. Barda voor M. Ogunjimi Genk
72' Wissel Genk Wissel F. Camus voor D. Ndabashinze Genk
73' Penalty Genk Penalty E. Barda Genk
73' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor R. Maréval Zulte-Waregem
73' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor K. Hyland Zulte-Waregem
75' Doelpunt Genk Doelpunt E. Barda met assist van K. De Bruyne Genk
89' Wissel Genk Wissel T. Joneleit voor A. Ngongca Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Zulte-Waregem
Opstellingen Genk - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Genk - Zulte-Waregem

Genk en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 december 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.