Nabeschouwing Gent - Lokeren (2-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 7 mei 2011 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Gent het zaterdag 7 mei 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Gent - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Lokeren (2-2)

De Jupiler Pro League 2010/2011 wedstrijd tussen Gent en Lokeren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor T. Tshinyama in de 36e minuut, waardoor Lokeren met een man minder kwam te staan. In de 47e minuut was het Gent dat via S. Arbeitman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. De Ceulaer dacht na 51 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Gent via S. Arbeitman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Lokeren via G. Fevang de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gent - Lokeren
2
2
LIVE Gent - Lokeren 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Rode kaart Lokeren Rode kaart voor T. Tshinyama Lokeren
47' Doelpunt Gent Doelpunt S. Arbeitman met assist van Wallace Gent
51' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. De Ceulaer Lokeren
70' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
71' Wissel Gent Wissel M. Ilombé voor T. Smolders Gent
72' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor L. De Bock Lokeren
73' Wissel Lokeren Wissel G. Fevang voor B. De Ceulaer Lokeren
73' Wissel Lokeren Wissel D. Deekman voor B. Mokulu Tembe Lokeren
76' Doelpunt Gent Doelpunt S. Arbeitman met assist van M. Ilombé Gent
85' Wissel Gent Wissel E. Montaño voor S. Arbeitman Gent
85' Wissel Lokeren Wissel A. Finnbogason voor K. Overmeire Lokeren
89' Wissel Gent Wissel M. Baric voor C. Grondin Gent
93' Doelpunt Lokeren Doelpunt G. Fevang met assist van S. De Roover Lokeren
94' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Finnbogason Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Lokeren
Opstellingen Gent - Lokeren

Voorbeschouwing Gent - Lokeren

Gent en Lokeren treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 april 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Lokeren slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.