Nabeschouwing Gent - Mechelen (3-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 30 oktober 2010 - 21:00 uur



In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Gent het zaterdag 30 oktober 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Gent - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Mechelen (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Mechelen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Coulibaly. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Gent dat via Z. Ljubijankic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Wilmet dacht na 80 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Gent via T. Smolders, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 86e minuut werd C. Benteke van Mechelen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Gent met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gent - Mechelen
Goals
3
1
LIVE Gent - Mechelen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor B. Pandza Mechelen
15' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Thijs Gent
25' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Ghomsi Mechelen
26' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Mununga Mechelen
37' Doelpunt Gent Doelpunt E. Coulibaly met assist van S. De Smet Gent
39' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor K. Geudens Mechelen
45' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Baric Gent
53' Doelpunt Gent Doelpunt Z. Ljubijankic met assist van M. Baric Gent
61' Wissel Mechelen Wissel B. Vidarsson voor K. Geudens Mechelen
68' Wissel Mechelen Wissel J. Wilmet voor J. Mununga Mechelen
79' Wissel Gent Wissel Y. El Ghanassy voor S. De Smet Gent
80' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Wilmet Mechelen
81' Penalty Gent Penalty T. Smolders Gent
82' Wissel Gent Wissel C. Grondin voor R. Azofeifa Gent
85' Wissel Mechelen Wissel M. Biset voor D. Destorme Mechelen
86' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor C. Benteke Mechelen
88' Wissel Gent Wissel I. Conté voor Z. Ljubijankic Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Mechelen
Opstellingen Gent - Mechelen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gent - Mechelen

Gent en Mechelen treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gent 3
Winst Mechelen 2
Gelijkspel 1
Totaal 6
Tags
Gent - Mechelen Opstelling Gent Opstelling Mechelen Live Gent - Mechelen Live Gent - Mechelen kijken Gent - Mechelen kijken Live Gent - Mechelen stream Gent - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Gent - Mechelen Uitslag Gent - Mechelen Statistieken Gent - Mechelen Jupiler Pro League 2010/2011 Gent - Mechelen wedden Gent - Mechelen gokken Gent - Mechelen Unibet