Nabeschouwing Gent - Sint-Truiden (2-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 25 september 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Gent het zaterdag 25 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden.

Via de Gent - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Sint-Truiden (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Sint-Truiden is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van S. De Smet. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Gent dat via E. Coulibaly dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gent - Sint-Truiden
2
0
LIVE Gent - Sint-Truiden 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Mbuyi-Mutombo voor T. Caluwé Sint-Truiden
31' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor V. Euvrard Sint-Truiden
45' Doelpunt Gent Doelpunt S. De Smet met assist van E. Montaño Gent
51' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor M. Wagemakers Sint-Truiden
53' Wissel Sint-Truiden Wissel G. Christ voor P. Camara Sint-Truiden
64' Wissel Sint-Truiden Wissel H. Onana voor Y. Antheunis Sint-Truiden
68' Doelpunt Gent Doelpunt E. Coulibaly met assist van I. Conté Gent
69' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kotysch Sint-Truiden
70' Wissel Gent Wissel Y. El Ghanassy voor E. Montaño Gent
79' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Odoi Sint-Truiden
83' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor P. Delorge Sint-Truiden
88' Wissel Gent Wissel S. Arbeitman voor E. Coulibaly Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Sint-Truiden
Opstellingen Gent - Sint-Truiden

Voorbeschouwing Gent - Sint-Truiden

Gent en Sint-Truiden treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 14 april 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.