Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (5-3) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zondag 19 september 2010 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Gent het zondag 19 september 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Gent - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (5-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Zulte-Waregem is geëindigd in een 5-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Wils. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Gent dat via R. Sterckx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Vandenbroeck dacht na 26 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 35e minuut moest Zulte-Waregem verder met een man minder, nadat R. Maréval een tweede gele kaart kreeg. Na 69 minuten spelen wist Zulte-Waregem via K. Hyland de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 71e minuut scoorde E. Coulibaly namens Gent. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 74e minuut leek Y. El Ghanassy te scoren voor Gent, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 78e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest Z. Ljubijankic van Gent vroegtijdig het veld verlaten. In de 87e minuut leek T. Chevalier te scoren voor Zulte-Waregem, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gent - Zulte-Waregem
5
3
LIVE Gent - Zulte-Waregem 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Gent Doelpunt S. Wils met assist van R. Azofeifa Gent
21' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt R. Sterckx Gent
22' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor R. Maréval Zulte-Waregem
26' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. Vandenbroeck met assist van E. NFor Zulte-Waregem
30' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Azofeifa Gent
35' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor R. Maréval Zulte-Waregem
45' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor K. Hyland Zulte-Waregem
47' Wissel Gent Wissel E. Hanstveit voor Wallace Gent
47' Wissel Gent Wissel C. Grondin voor B. Thijs Gent
69' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt K. Hyland met assist van M. Habibou Zulte-Waregem
71' Doelpunt Gent Doelpunt E. Coulibaly met assist van Y. El Ghanassy Gent
72' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Bokila voor R. Sterckx Zulte-Waregem
74' Doelpunt Gent Doelpunt Y. El Ghanassy met assist van E. Coulibaly Gent
77' Wissel Gent Wissel I. Conté voor Y. Soumahoro Gent
78' Rode kaart Gent Rode kaart voor Z. Ljubijankic Gent
80' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor K. DHaene Zulte-Waregem
83' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Colpaert voor K. DHaene Zulte-Waregem
87' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Chevalier met assist van M. Habibou Zulte-Waregem
90' Doelpunt Gent Doelpunt R. Azofeifa met assist van I. Conté Gent
90' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Habibou Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Zulte-Waregem
Opstellingen Gent - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Gent - Zulte-Waregem

Gent en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gent als Zulte-Waregem wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.