Nabeschouwing Kortrijk - Lierse (3-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zondag 12 december 2010 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Kortrijk het zondag 12 december 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lierse.

Via de Kortrijk - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Lierse (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Lierse is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Radzinski. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Kortrijk dat via D. De Beule dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. De Beule dacht na 45 minuten te scoren voor Kortrijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Kortrijk via M. Ilombé, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Lierse
Goals
3
1
LIVE Kortrijk - Lierse 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Lierse Doelpunt T. Radzinski met assist van S. Gaxa Lierse
34' Doelpunt Kortrijk Doelpunt D. De Beule Kortrijk
35' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Camacho Lierse
45' Doelpunt Kortrijk Doelpunt D. De Beule met assist van S. Kums Kortrijk
72' Wissel Lierse Wissel J. Dequevy voor Mohamed Abdel Wahed Lierse
74' Gele kaart Lierse Gele kaart voor G. Thiebaut Lierse
77' Wissel Lierse Wissel W. Sonck voor S. Gaxa Lierse
80' Gele kaart Lierse Gele kaart voor K. Van Dooren Lierse
84' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor R. Gershon Kortrijk
84' Wissel Lierse Wissel J. Cavens voor K. de Wree Lierse
87' Wissel Kortrijk Wissel M. Oussalah voor M. Messoudi Kortrijk
89' Doelpunt Kortrijk Doelpunt M. Ilombé met assist van B. Capon Kortrijk
90' Wissel Kortrijk Wissel I. Sawaneh voor D. De Beule Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Lierse
Opstellingen Kortrijk - Lierse

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kortrijk - Lierse

Kortrijk en Lierse treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Lierse in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kortrijk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lierse slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 1
Winst Lierse 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Kortrijk - Lierse Opstelling Kortrijk Opstelling Lierse Live Kortrijk - Lierse Live Kortrijk - Lierse kijken Kortrijk - Lierse kijken Live Kortrijk - Lierse stream Kortrijk - Lierse Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - Lierse Uitslag Kortrijk - Lierse Statistieken Kortrijk - Lierse Jupiler Pro League 2010/2011 Kortrijk - Lierse wedden Kortrijk - Lierse gokken Kortrijk - Lierse Unibet