Nabeschouwing Lierse - Kortrijk (1-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 21 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Lierse het zaterdag 21 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk.

Via de Lierse - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Kortrijk (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lierse en Kortrijk is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Kortrijk op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Pavlovic. Helaas voor Kortrijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut kreeg D. De Beule van Kortrijk voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Kortrijk de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. C. El Araïchi dacht na 68 minuten te scoren voor Kortrijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Lierse via R. Douala, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Kortrijk
1
2
LIVE Lierse - Kortrijk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor S. Kums Kortrijk
19' Doelpunt Kortrijk Doelpunt N. Pavlovic Kortrijk
23' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor D. De Beule Kortrijk
37' Wissel Lierse Wissel G. De Graef voor F. Frans Lierse
43' Gele kaart Lierse Gele kaart voor R. van Hemert Lierse
43' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor G. Rossini Kortrijk
46' Wissel Lierse Wissel J. Job voor J. Cavens Lierse
59' Tweede gele kaart Kortrijk Tweede gele kaart voor D. De Beule Kortrijk
60' Wissel Lierse Wissel R. Douala voor B. Nicaise Lierse
61' Gele kaart Lierse Gele kaart voor L. Davids Lierse
67' Gele kaart Lierse Gele kaart voor G. De Graef Lierse
68' Penalty Kortrijk Penalty C. El Araïchi B. Capon Kortrijk
73' Wissel Kortrijk Wissel M. Messoudi voor M. Ilombé Kortrijk
78' Wissel Kortrijk Wissel I. Sawaneh voor B. Capon Kortrijk
79' Wissel Kortrijk Wissel R. Gershon voor G. Rossini Kortrijk
90' Doelpunt Lierse Doelpunt R. Douala met assist van T. Radzinski Lierse
90' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor G. Verbauwhede Kortrijk