Nabeschouwing Lierse - Lokeren (2-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 6 november 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Lierse het zaterdag 6 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Lierse - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Lokeren (2-2)

De Jupiler Pro League 2010/2011 wedstrijd tussen Lierse en Lokeren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 32e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Vandooren. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Lierse dat via T. Radzinski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Mokulu Tembe dacht na 56 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Lokeren via B. De Ceulaer, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Lokeren
2
2
LIVE Lierse - Lokeren 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Taravel Lokeren
13' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Tshimanga Lokeren
32' Doelpunt Lierse Doelpunt G. Vandooren met assist van B. Nicaise Lierse
35' Doelpunt Lierse Doelpunt T. Radzinski met assist van W. Sonck Lierse
38' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Radzinski Lierse
45' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor B. Mokulu Tembe Lokeren
46' Wissel Lierse Wissel J. Dequevy voor S. Gaxa Lierse
47' Wissel Lokeren Wissel T. Tshinyama voor J. Bailleul Lokeren
56' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. Mokulu Tembe Lokeren
68' Wissel Lokeren Wissel L. De Bock voor N. De Pauw Lokeren
76' Wissel Lierse Wissel P. Kovács voor W. Sonck Lierse
80' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. De Ceulaer met assist van B. Mokulu Tembe Lokeren
87' Wissel Lierse Wissel Mohamed El-Gabbas voor T. Radzinski Lierse
88' Wissel Lokeren Wissel J. Perbet voor B. De Ceulaer Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - Lokeren
Opstellingen Lierse - Lokeren

Voorbeschouwing Lierse - Lokeren

Lierse en Lokeren treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 mei 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Lierse favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lokeren slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.