Nabeschouwing Lierse - Zulte-Waregem (1-4) || Jupiler Pro League 2012/2013

Zaterdag 29 september 2012 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Lierse het zaterdag 29 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Lierse - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Zulte-Waregem (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lierse en Zulte-Waregem is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Habibou. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Zulte-Waregem dat via M. Habibou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Bidaoui dacht na 41 minuten te scoren voor Lierse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Zulte-Waregem via F. Berrier, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Zulte-Waregem via M. Habibou de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Zulte-Waregem
1
4
LIVE Lierse - Zulte-Waregem 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Wils Lierse
19' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou Zulte-Waregem
23' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou met assist van J. Delaplace Zulte-Waregem
29' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Mohamed El Gabbas Lierse
41' Doelpunt Lierse Doelpunt S. Bidaoui met assist van M. Dachelet Lierse
42' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Naessens Zulte-Waregem
46' Wissel Lierse Wissel C. Bekoe voor Ahmed Saied Okka Lierse
51' Gele kaart Lierse Gele kaart voor M. Dachelet Lierse
57' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. De Jonghe Zulte-Waregem
69' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt F. Berrier met assist van M. Habibou Zulte-Waregem
75' Wissel Lierse Wissel J. Adesanya voor Mohamed El Gabbas Lierse
76' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou met assist van T. Hazard Zulte-Waregem
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Lendric voor J. Naessens Zulte-Waregem
90' Gele kaart Lierse Gele kaart voor D. Menga Lierse
90' Wissel Zulte-Waregem Wissel Ó. Skúlason voor M. Habibou Zulte-Waregem
90' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Hinostroza voor F. Berrier Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - Zulte-Waregem
Opstellingen Lierse - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Lierse - Zulte-Waregem

Lierse en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Lierse favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.