Nabeschouwing Lokeren - Beerschot (1-0) || Jupiler Pro League 2012/2013

Zondag 18 november 2012 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Lokeren het zondag 18 november 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot.

Via de Lokeren - Beerschot live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Beerschot (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Beerschot is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Wuytens in de 86e minuut, waardoor Beerschot met een man minder kwam te staan. In de 93e minuut was het Lokeren dat via B. Mokulu Tembe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Beerschot
1
0
LIVE Lokeren - Beerschot 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Beerschot teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Patosi Lokeren
56' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Harbaoui Lokeren
58' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor J. Mununga Beerschot
66' Wissel Beerschot Wissel C. Laerenbergh voor R. Dayan Beerschot
69' Wissel Lokeren Wissel Milos Maric voor I. Leko Lokeren
76' Wissel Beerschot Wissel G. Zhukov voor G. François Beerschot
78' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor L. De Bock Lokeren
79' Wissel Lokeren Wissel B. Mokulu Tembe voor E. Saglik Lokeren
86' Rode kaart Beerschot Rode kaart voor S. Wuytens Beerschot
93' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. Mokulu Tembe met assist van Mijat Maric Lokeren
91' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor Raúl Bravo Beerschot
92' Wissel Beerschot Wissel Raúl Bravo voor G. Zhukov Beerschot
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Beerschot
Opstellingen Lokeren - Beerschot

Voorbeschouwing Lokeren - Beerschot

Lokeren en Beerschot treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Beerschot in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Lokeren favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Beerschot slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.