Nabeschouwing Lokeren - Gent (3-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Woensdag 22 september 2010 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Lokeren het woensdag 22 september 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Lokeren - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Gent (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Gent is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Azofeifa in de 43e minuut, waardoor Gent met een man minder kwam te staan. In de 47e minuut was het Gent dat via T. Smolders dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Z. Ljubijankic dacht na 56 minuten te scoren voor Gent, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Lokeren via N. De Pauw, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 59 minuten spelen wist Lokeren via B. Mokulu Tembe de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 87e minuut scoorde D. Deekman namens Lokeren. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Gent
3
2
LIVE Lokeren - Gent 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Rode kaart Gent Rode kaart voor R. Azofeifa Gent
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor E. Coulibaly Gent
46' Wissel Gent Wissel T. Smolders voor I. Conté Gent
46' Wissel Gent Wissel S. De Smet voor E. Coulibaly Gent
47' Doelpunt Gent Doelpunt T. Smolders met assist van C. Grondin Gent
51' Wissel Lokeren Wissel H. El Mouataz voor T. Tshinyama Lokeren
56' Doelpunt Gent Doelpunt Z. Ljubijankic met assist van Y. El Ghanassy Gent
57' Doelpunt Lokeren Doelpunt N. De Pauw met assist van I. Leko Lokeren
59' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. Mokulu Tembe met assist van I. Leko Lokeren
64' Wissel Gent Wissel S. Arbeitman voor Z. Ljubijankic Gent
82' Wissel Lokeren Wissel G. Fevang voor K. Overmeire Lokeren
87' Doelpunt Lokeren Doelpunt D. Deekman Lokeren
90' Wissel Lokeren Wissel M. MBayo voor D. Deekman Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Gent
Opstellingen Lokeren - Gent

Voorbeschouwing Lokeren - Gent

Lokeren en Gent treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 6 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lokeren. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.