Nabeschouwing Lokeren - Mechelen (3-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 20 november 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Lokeren het zaterdag 20 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Lokeren - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Mechelen (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Mechelen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Benteke. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Lokeren dat via B. De Ceulaer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. De Ceulaer dacht na 70 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Lokeren via T. Tshinyama, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Mechelen
3
1
LIVE Lokeren - Mechelen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor I. Leko Lokeren
15' Doelpunt Mechelen Doelpunt C. Benteke met assist van J. Wilmet Mechelen
23' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor K. Van Hoevelen Mechelen
31' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. De Ceulaer Lokeren
52' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Persoons Lokeren
60' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor B. Pandza Mechelen
70' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. De Ceulaer met assist van B. Mokulu Tembe Lokeren
77' Wissel Mechelen Wissel B. Vidarsson voor K. Geudens Mechelen
82' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor B. Mokulu Tembe Lokeren
83' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor B. De Ceulaer Lokeren
83' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Y. Buyens Mechelen
83' Wissel Lokeren Wissel N. De Pauw voor B. De Ceulaer Lokeren
84' Doelpunt Lokeren Doelpunt T. Tshinyama Lokeren
87' Wissel Mechelen Wissel B. Diabang voor J. Wilmet Mechelen
88' Wissel Lokeren Wissel G. Fevang voor I. Leko Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Mechelen
Opstellingen Lokeren - Mechelen

Voorbeschouwing Lokeren - Mechelen

Lokeren en Mechelen treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 31 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Mechelen favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lokeren. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.