Nabeschouwing Lokeren - Sint-Truiden (3-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 13 november 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Lokeren het zaterdag 13 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden.

Via de Lokeren - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Sint-Truiden (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Sint-Truiden is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Mennes. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Lokeren dat via B. De Ceulaer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 70e minuut moest Sint-Truiden verder met een man minder nadat G. Christ een rode kaart had gekregen. Het lukte Lokeren in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 76e minuut scoorde Lokeren via K. Overmeire, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Sint-Truiden
3
0
LIVE Lokeren - Sint-Truiden 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Eigen doelpunt Lokeren Eigen doelpunt W. Mennes Lokeren
22' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. De Ceulaer Lokeren
22' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor B. Masset Sint-Truiden
29' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor G. Deferm Sint-Truiden
37' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor B. De Ceulaer Lokeren
40' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor V. Euvrard Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Bertjens voor T. Caluwé Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel G. Christ voor P. Camara Sint-Truiden
68' Wissel Lokeren Wissel M. MBayo voor N. De Pauw Lokeren
70' Rode kaart Sint-Truiden Rode kaart voor G. Christ Sint-Truiden
76' Doelpunt Lokeren Doelpunt K. Overmeire Lokeren
76' Wissel Lokeren Wissel I. Yagan voor B. Mokulu Tembe Lokeren
80' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Evertz voor P. Delorge Sint-Truiden
85' Wissel Lokeren Wissel D. Deekman voor B. De Ceulaer Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Sint-Truiden
Opstellingen Lokeren - Sint-Truiden

Voorbeschouwing Lokeren - Sint-Truiden

Lokeren en Sint-Truiden treffen elkaar in de 13e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lokeren. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.