Nabeschouwing Mechelen - Cercle Brugge (2-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Woensdag 22 september 2010 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Mechelen het woensdag 22 september 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de Mechelen - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Cercle Brugge (2-2)

De Jupiler Pro League 2010/2011 wedstrijd tussen Mechelen en Cercle Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 5e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Wilmet. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Mechelen dat via J. Gorius dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Acheampong dacht na 62 minuten te scoren voor Cercle Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Cercle Brugge via Renato Neto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Cercle Brugge
2
2
LIVE Mechelen - Cercle Brugge 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Wilmet Mechelen
12' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Gorius met assist van J. Wilmet Mechelen
14' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor C. Benteke Mechelen
32' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Wang Yang Cercle Brugge
32' Wissel Cercle Brugge Wissel O. Iachtchouk voor Wang Yang Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Serebrennikov voor A. Vidarsson Cercle Brugge
47' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor O. Iachtchouk Cercle Brugge
62' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt W. Acheampong met assist van H. Cornelis Cercle Brugge
66' Wissel Cercle Brugge Wissel K. DHaene voor W. Acheampong Cercle Brugge
72' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Renato Neto met assist van B. Evens Cercle Brugge
77' Wissel Mechelen Wissel T. Soetaers voor J. Mununga Mechelen
88' Wissel Mechelen Wissel B. Diabang voor J. Wilmet Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Cercle Brugge
Opstellingen Mechelen - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Mechelen - Cercle Brugge

Mechelen en Cercle Brugge treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 14 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 7 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Mechelen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.