Nabeschouwing Mechelen - Genk (2-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Vrijdag 1 oktober 2010 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Mechelen het vrijdag 1 oktober 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Mechelen - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Genk (2-2)

De Jupiler Pro League 2010/2011 wedstrijd tussen Mechelen en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 12e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Geudens. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Mechelen dat via B. Pandza dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Barda dacht na 38 minuten te scoren voor Genk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Genk via K. Van Hoevelen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Genk
2
2
LIVE Mechelen - Genk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Mechelen Doelpunt K. Geudens Mechelen
14' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Ghomsi Mechelen
16' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor B. Pandza Mechelen
19' Gele kaart Genk Gele kaart voor E. Barda Genk
34' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor T. Soetaers Mechelen
37' Doelpunt Mechelen Doelpunt B. Pandza met assist van T. Soetaers Mechelen
38' Doelpunt Genk Doelpunt E. Barda met assist van J. Vossen Genk
51' Eigen doelpunt Genk Eigen doelpunt K. Van Hoevelen Genk
68' Wissel Genk Wissel T. Buffel voor D. Ndabashinze Genk
73' Wissel Genk Wissel M. Ogunjimi voor E. Barda Genk
75' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Tözsér Genk
77' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Chen Xavier Mechelen
78' Wissel Mechelen Wissel A. Ganiyu Iddi voor T. Soetaers Mechelen
85' Wissel Genk Wissel F. Camus voor K. De Bruyne Genk
89' Wissel Mechelen Wissel B. Diabang voor J. Wilmet Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Genk
Opstellingen Mechelen - Genk

Voorbeschouwing Mechelen - Genk

Mechelen en Genk treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 7 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Mechelen favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Genk slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.