Nabeschouwing Mechelen - Lierse (1-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 14 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Mechelen het zaterdag 14 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse.

Via de Mechelen - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Lierse (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Lierse is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 64e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Buyens. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Lierse
1
0
LIVE Mechelen - Lierse 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Lierse Gele kaart voor J. Dequevy Lierse
17' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Camacho Lierse
21' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Mununga Mechelen
62' Gele kaart Lierse Gele kaart voor L. Davids Lierse
64' Doelpunt Mechelen Doelpunt Y. Buyens met assist van J. Gorius Mechelen
66' Wissel Lierse Wissel R. Douala voor Y. Sekour Lierse
71' Wissel Mechelen Wissel D. Destorme voor J. Wilmet Mechelen
71' Wissel Lierse Wissel J. Job voor Mohamed El-Gabbas Lierse
78' Wissel Lierse Wissel Mohamed Abdel Wahed voor J. Cavens Lierse
85' Wissel Mechelen Wissel B. Vidarsson voor J. Mununga Mechelen
90' Gele kaart Lierse Gele kaart voor A. Mensah Lierse
90' Wissel Mechelen Wissel B. Dialiba voor A. Nong Mechelen