Nabeschouwing Mechelen - Waasland-Beveren (0-1) || Jupiler Pro League 2012/2013

Zaterdag 24 november 2012 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Mechelen het zaterdag 24 november 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren.

Via de Mechelen - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Waasland-Beveren (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Waasland-Beveren is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut dacht Waasland-Beveren op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Lepoint. Helaas voor Waasland-Beveren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Waasland-Beveren
LIVE Mechelen - Waasland-Beveren 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor C. Lepoint Waasland-Beveren
16' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
33' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt C. Lepoint met assist van G. Shish Waasland-Beveren
46' Wissel Mechelen Wissel A. Van Loo voor Chen Xavier Mechelen
48' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Rowell Waasland-Beveren
50' Wissel Mechelen Wissel S. Bateau voor A. Van Loo Mechelen
69' Wissel Mechelen Wissel M. Junker voor A. Iddi Mechelen
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Mendy voor J. Rowell Waasland-Beveren
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Seoudi voor R. Farssi Waasland-Beveren
91' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Seoudi Waasland-Beveren
90' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Cavens voor C. Lepoint Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Waasland-Beveren
Opstellingen Mechelen - Waasland-Beveren

Voorbeschouwing Mechelen - Waasland-Beveren

Mechelen en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 augustus 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.