Nabeschouwing Mons - Standard Luik (3-1) || Jupiler Pro League 2012/2013

Zondag 21 oktober 2012 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Mons het zondag 21 oktober 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Charles Tondreau in Mons.

Via de Mons - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mons - Standard Luik (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mons en Standard Luik is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Mons. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Cissé. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Mons dat via M. Jarju dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Nong dacht na 88 minuten te scoren voor Mons, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Mons via A. Nong, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Mons - Standard Luik
3
1
LIVE Mons - Standard Luik 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mons - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Cissé Standard Liège
34' Doelpunt Mons Doelpunt M. Jarju Mons
37' Gele kaart Mons Gele kaart voor D. Van Gijseghem Mons
58' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor P. MPoku Standard Liège
61' Wissel Standard Liège Wissel L. Seijas voor P. MPoku Standard Liège
61' Wissel Standard Liège Wissel M. Buzaglo voor A. Ajdarevic Standard Liège
65' Wissel Mons Wissel B. Nicaise voor T. Van Imschoot Mons
67' Wissel Standard Liège Wissel Yohan Tavares voor I. Cissé Standard Liège
69' Gele kaart Mons Gele kaart voor J. Sapina Mons
80' Wissel Mons Wissel D. De Belder voor J. Perbet Mons
84' Wissel Mons Wissel A. Angeli voor Z. Matumona Mons
88' Doelpunt Mons Doelpunt A. Nong Mons
91' Doelpunt Mons Doelpunt A. Nong met assist van M. Jarju Mons
Video hoogtepunten en samenvatting Mons - Standard Luik
Opstellingen Mons - Standard Luik

Voorbeschouwing Mons - Standard Luik

Mons en Standard Luik treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Mons en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 6 keer wist de ploeg van Mons te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Mons. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.