Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (5-2) || Jupiler Pro League 2009/2010

Zaterdag 26 december 2009 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2009/2010 neemt Sint-Truiden het zaterdag 26 december 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Sint-Truiden - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (5-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Mechelen is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Sint-Truiden op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Sidibé. Helaas voor Sint-Truiden werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Mechelen dat via J. Gorius dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Euvrard dacht na 29 minuten te scoren voor Sint-Truiden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 35e minuut scoorde Mechelen via J. Mununga, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 41 minuten spelen wist Sint-Truiden via N. Schouterden de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 62 minuten kon A. Ghomsi van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Mechelen het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 64e minuut leek I. Charaï te scoren voor Sint-Truiden, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 67e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest K. Van Goethem van Mechelen vroegtijdig het veld verlaten. In de 88e minuut leek C. Chimedza te scoren voor Sint-Truiden, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Mechelen
5
2
LIVE Sint-Truiden - Mechelen 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt I. Sidibé Sint-Truiden
17' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor K. Van Hoevelen Mechelen
27' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Gorius Mechelen
29' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt V. Euvrard Sint-Truiden
30' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Gorius Mechelen
35' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Mununga Mechelen
37' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor N. Schouterden Sint-Truiden
41' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt N. Schouterden Sint-Truiden
43' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Ghomsi Mechelen
46' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor K. Persoons Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel A. Iddi voor Y. Buyens Mechelen
58' Wissel Sint-Truiden Wissel P. Delorge voor H. Onana Sint-Truiden
62' Tweede gele kaart Mechelen Tweede gele kaart voor A. Ghomsi Mechelen
64' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt I. Charaï Sint-Truiden
67' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor K. Van Goethem Mechelen
70' Wissel Mechelen Wissel A. Moro voor J. Gorius Mechelen
78' Wissel Mechelen Wissel G. Rossini voor A. Nong Mechelen
81' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Rossini Mechelen
83' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Wilmet voor I. Charaï Sint-Truiden
88' Penalty Sint-Truiden Penalty C. Chimedza Sint-Truiden
89' Tweede gele kaart Sint-Truiden Tweede gele kaart voor N. Schouterden Sint-Truiden
89' Wissel Sint-Truiden Wissel L. Buysens voor V. Euvrard Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Mechelen
Opstellingen Sint-Truiden - Mechelen

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Mechelen

Sint-Truiden en Mechelen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Sint-Truiden favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.