Nabeschouwing Sint-Truiden - Zulte-Waregem (0-3) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 6 november 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Sint-Truiden het zaterdag 6 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Sint-Truiden - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Zulte-Waregem (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Zulte-Waregem is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Habibou. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Zulte-Waregem dat via M. Habibou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut kreeg D. Odoi van Sint-Truiden voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sint-Truiden de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 64e minuut scoorde Zulte-Waregem via R. Maréval, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Zulte-Waregem
LIVE Sint-Truiden - Zulte-Waregem 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou met assist van E. NFor Zulte-Waregem
31' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou met assist van K. DHaene Zulte-Waregem
41' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Antheunis voor Y. Rymenants Sint-Truiden
45' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Odoi Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Bertjens voor A. Mbuyi-Mutombo Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel L. Henkinet voor S. Van der Jeugt Sint-Truiden
63' Tweede gele kaart Sint-Truiden Tweede gele kaart voor D. Odoi Sint-Truiden
64' Penalty Zulte-Waregem Penalty R. Maréval M. Habibou Zulte-Waregem
80' Wissel Zulte-Waregem Wissel Z. Gueye voor J. Delaplace Zulte-Waregem
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Bokila voor M. Habibou Zulte-Waregem
88' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Z. Gueye Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Zulte-Waregem
Opstellingen Sint-Truiden - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Zulte-Waregem

Sint-Truiden en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 5 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sint-Truiden. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.