Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (2-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 28 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 28 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen.

Via de Sporting Charleroi - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en AS Eupen is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Kaya. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut kreeg I. Camara van AS Eupen voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor AS Eupen de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. J. Serwy dacht na 78 minuten te scoren voor Sporting Charleroi, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - AS Eupen
2
0
LIVE Sporting Charleroi - AS Eupen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor D. Milicevic AS Eupen
32' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Alex Costa AS Eupen
36' Wissel Sporting Charleroi Wissel O. Kaya voor Ederson Sporting Charleroi
43' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Jéffe AS Eupen
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Serwy voor Orlando Sporting Charleroi
49' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor N. Aarab Sporting Charleroi
54' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor H. Kage Sporting Charleroi
54' Wissel AS Eupen Wissel Y. Hima voor P. Diakhaté AS Eupen
56' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt O. Kaya met assist van J. Serwy Sporting Charleroi
58' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Cordaro Sporting Charleroi
58' Wissel AS Eupen Wissel J. Colinet voor K. Vandenbergh AS Eupen
64' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor I. Camara AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel M. Obradovic voor M. Hendrikx AS Eupen
66' Tweede gele kaart AS Eupen Tweede gele kaart voor I. Camara AS Eupen
69' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Moia Sporting Charleroi
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel Z. Diallo voor H. Losada Sporting Charleroi
78' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt J. Serwy met assist van O. Kaya Sporting Charleroi