Nabeschouwing Sporting Charleroi - Beerschot (2-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Woensdag 2 februari 2011 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Sporting Charleroi het woensdag 2 februari 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot.

Via de Sporting Charleroi - Beerschot live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Beerschot (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Beerschot is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Losada. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Sporting Charleroi dat via M. Gueye dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Beerschot
2
0
LIVE Sporting Charleroi - Beerschot 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Beerschot teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt H. Losada met assist van O. Kaya Sporting Charleroi
35' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor V. Wanyama Beerschot
46' Wissel Beerschot Wissel S. MacDonald voor D. Cruz Beerschot
46' Wissel Beerschot Wissel G. François voor B. Goor Beerschot
53' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Cordaro Sporting Charleroi
56' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor F. Haroun Beerschot
64' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor A. Custovic Beerschot
72' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Gueye met assist van A. Cordaro Sporting Charleroi
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Serwy voor A. Cordaro Sporting Charleroi
75' Wissel Beerschot Wissel Jean voor F. Haroun Beerschot
85' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor Jean Beerschot
89' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Keïta voor M. Gueye Sporting Charleroi
90' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Lazitch voor H. Losada Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Beerschot
Opstellingen Sporting Charleroi - Beerschot

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Beerschot

Sporting Charleroi en Beerschot treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Beerschot in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sporting Charleroi favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Beerschot slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.